vineri, 31 decembrie 2010

2010

A inceput intr-o vineri si, pentru ca e iarna sau nu, nu a fost o zi cu mult soare!
Am sarbatorit simplu, dar alaturi de oameni dragi.
Ceva insa, ma debusola. Nu stiu exact ce - daca era faptul ca luasem o decizie care avea sa imi marcheze si sa imi schimbe viata sau pentru ca ma lasasem prada momentului care prin cumulul de emotii, devenea astfel.
M-am incapatanat sa traiesc cu ochii larg deschisi fiecare clipa.

Tara magica a fost " un varf" al anului ce s-a dus. O minune de loc! O minune de om ce m-a ajutat sa il descopar! Ii multumesc si o imbratisez cu mare drag!


La intoarcere, desi usor speriata, a inceput pregatirea pentru acea calatorie. Si pentru ca sunt o norocoasa, situatie pentru care ii multumesc vietii, am intalnit oameni extraordinari care au ales sa imi stea alaturi.
Cu unul dintre ei am trait o vacanta frumoasa la Nisipurile de Aur. Ii multumesc pentru ca este si pentru ca e prietena mea! Stie ea de ce!;)
Tot Gabrielei ii multumesc pentru ca  prin intermediul ei, viata mi-a adus  omul pe care il asteptam cuminte de ceva vreme si alaturi de care "construiesc" in doi.
Ii multumesc mult si "surorii" arhitecte, Diana,  care m-a sustinut in clipele in care aveam sentimentul ca lumea aluneca in haos!
Ma bucur tare ca omul de langa mine este el si ca a venit atunci cand a fost momentul sa vina. Ma bucur si pentru ca traim plenar, fara cosmetizari.
Finele lui 2010 m-a gasit langa mare. Cunoscand oin real un alt om frumos, cunoscut intai in virtual, despre care eu spun ca e un "copil bun". Ii doresc sa nu se schimbe!:)
Sigur, nu am amintit de parintii mei, carora le multumesc de fiecare data cand am ocazia si imi doresc sa fie sanatosi si pe care ii imbratisez tare-tare!
Da, azi, am decis sa vorbesc despre oamenii din viata mea. Anul acesta, ei au fost cei care au format momentele traite. Si ...ehi, bine, da, sunt fericita ca sunt langa mine!
Un An Nou extraordinar, tuturor, dragilor!

6 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani, Viviana!
Vestile acestea sunt minunate!
Te sarut, sa ai un An Nou deosebit de bun!

Daiana Prundurel spunea...

Draga Viv, iti doresc un an minunat plin de sperante si vise implinite:)
(Ce faci unde esti acum ca nu mai inteleg nik:? Ma gandesc la tine si iti trimit ganduri bune, D

viviana b spunea...

Acuarele, draga mea, gandurile tale bune, ma insenineaza!
Iti multumesc mult.:)

viviana b spunea...

Daiana draga,
Si eu iti doresc un an extraordinar!
E curios sau nu, insa, si eu de cateva zile ma gandesc la tine si ma gandeam sa iti scriu. Firele astea...
Sunt bine, in Bucuresti.
Iti multumesc tare-tare pentru gandurile bune.
Te imbratisez.:)

Unknown spunea...

:) sper sa fie asa intotdeauna

viviana b spunea...

Eu imi doresc, chiar vreau!;-)