joi, 8 septembrie 2011

Intamplare


If you're brave enough to say "good bye", life will reward you with a new "hello". 
(Paulo Coelho)


Ma intrebam prin martie, ce-ar fi sau cum ar fi daca. N-am primit raspunsul, poate si pentru ca nu mai astept raspunsuri - stiu ca ele vor veni intr-un moment in care e timpul sa vina.
Dar cum nimic din ceea ce traiesc nu pare a fi intamplator, asa a fost si gandul acesta. A devenit realitate la sfarsitul lui aprilie si nimic nu ma  facea sa imi bata inima mai tare si mai cald. M-am bucurat mult, desi, pentru prima data, nu-mi puteam manifesta bucuria plenar. Ceva nedefinit ma determina sa ma bucur in liniste, fara zgomot. Poate maturizarea era motivul acestei stari...
A urmat o perioada agitata, plina cu de toate - evenimente dorite sau mai putin dorite, ce au necesitat prezenta de spirit si organizare. Au fost zile in care uitam si ma concetram doar pe ceea ce aveam de facut, de parca alergam intr-o cursa contra cronometru.
Toate astea, le-am trait pana intr-o zi cand m-am trezitintr-un vartej (din nou, intr-un vartej). Sunt tentata sa scriu cum a fost, sa ii atribui un adjectiv, dar stiu ca nu e nevoie, pentru ca el a fost parte din viata. Iar viata este pur si simplu.
Cum s-a sfarsit? Cu un "la revedere", ce mi-a sadit o teama  pe care  o las sa se duca si acum, in noptile ce au devenit mai lungi pentru ca e septembrie.
Numai ca un "bun venit" se intrezareste, in fiecare dimineata.

4 comentarii:

Gabriela M spunea...

Eu simt ca a fost un an ciudat. Ca niste demonstratii si niste probe pe care trebuie sa le strabatem.
Te imbratisez si multumesc.

viviana b spunea...

Fiecare experienta traita anul asta m-a facut sa vad lucruri pe care nu le vedeam inainte. Au venit pentru ca era nevoie de o maturizare mai profunda, in ceea ce ma priveste!
Intr-un fel, ma bucur pentru invataturi si le accept ca facand parte din calatorie.
Si eu te imbratisez si iti multumesc, la randu-mi.:)

acuarele spunea...

Cum esti, Viviana?
Te imbratisez.

viviana b spunea...

Multumesc de intrebari si de ganduri, Acuarele. Acum, sunt bine. Si in fiecare zi, sunt din ce in ce mai bine.
Te imbratisez si eu.:)