miercuri, 30 decembrie 2009

31 Decembrie 2009

Noaptea de trecere catre 2009 a fost una extrem de friguroasa, la Iasi. Revelionul a fost unul neasteptat si plin de dans.
Trecerea propriu-zisa, dintr-un an intr-altul a fost una rapida, fara sa ma gandesc prea mult.Am trecut si gata.Sperante erau multe si, in acelasi timp, nu speram la nimic. Eram doar observatoare.

Am trait primele luni din an cu uimire si nemultumire, negandindu-ma ca aceasta este practic viata.
Si ca o incapatanare a destinului si o compensatie in acelasi timp, intamplarile bune si frumoase nu incetau sa vina. Pe 14 februarie, am fost intr-o semivacanta, in Parang, si m-am dat cu ligheanul - experienta incredibila.

Au urmat evenimente "administrative" - m-am mutat intr-o casa noua, pe care am decorat-o dupa sufletul meu si care mi se potriveste . Marturisesc ca ma simt bine, aici - e cald si ma simt acasa. Situatie pentru ca ii multumesc Izabelei.
Si a venit si vara mult iubita cu ziua mea, cu week-end-uri minunate la mare - am descoperit Vama cu macii ei crescuti in nisip si muntele - pe care il negam la maxim.

Finalul verii, m-a gasit la Cheia, in concediu, departe de lumea in care traiesc si de orice farama de tehnologie. Reimprospatare pe toate planurile.
Tot in vara, am inteles multe lucruri: cat e de bine sa respiri, cat e de natural si de minunat sa iti marturisesti sentimentele, cat e de bine sa traiesti fiecare clipa si cat e de misto viata. Pentru toate aceste "invataturi" si nu numai ii multumesc ei, prietenei mele de langa ocean pe care o iubesc tare-tare.
Toamna a venit, intr-un anume fel - nu prea a fost toamna. A fost calda si blanda. Si plina de suprize placute .
Am cunoscut oameni noi si asta m-a bucurat si ma bucura in continuare.
Am primit flori si fluturi. Margele si multa iubire.
Pentru toate acestea, multumesc si nu pot decat sa deschid bratele larg si sa spun, cu un zambet pe fata, ca MAI VREAU!
Cum va fi 2010 ? ASA CUM VREAU EU SA FIE : SPARKLING !


5 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani, Viviana!... :)

costina spunea...

sa'ti ajute Dumnezeu sa ai toate lucrusoarele sparkling pe care ti le doresti in anul acesta sparkling!

Monica Mitrica spunea...

Sa ai parte in 2010 de un timp al tau ... care sa-ti aduca mult "sparkling" .... whenever, whatever, whoever ... live it to the max! Love, MO!

viviana b spunea...

Dragele mele,

Va multumesc pentru urari si pentru ca sunteti alaturi de mine!
Va imbratisez tare-tare si va pup. :)

Daiana Prundurel spunea...

Sa dea Dumnezeu sa ai un an stralucitor,asa cum iti doresti.Viata ta sa fie incarcata de dragoste si impliniri:) Pupici si Un an nou minunat!