marți, 1 decembrie 2009

Ultima luna

Deja decembrie. Inceput de ultima luna din 2009.

"La multi ani, Romania!" au fost cuvinte pe care le-am auzit foarte des, azi. Da, sa ne traiesti tara in care ne-am nascut, am trait si mai traim inca.
Am spus-o de multe ori, desi pare cliseu, dar avem o tara minunata, problema e ca noi , locuitorii ei, o facem sa para ceva in care unii nu s-ar intoarce nici de frica. Din nefericire, nu pot vedea lucrurile mai departe de azi si azi au un contur gri, disipat in rautate, uratenie, vanitate si lacomie.
Marturisesc ca intro-ul acestui post nu este decat o paranteza , pentru ca, de fapt, vreau sa va vorbesc despre mine.
Se intampla lucruri. Multe si deosebite.
Asa cum scriam si in ultimul post din noiembrie, am fost intr-un "vartej". Inca ma resimt. Dar cu cat ma dezmeticesc mai bine, cu atat imi dau seama ca am intrat intr-o perioada radicala a existentei mele.
"Cad" ziduri zilnic. Se schimba echilibre pe care le stiam acolo, intr-un anume fel. Constat ca si oamenii care pareau puternici sau invincibili, sunt doar oameni , care ajung la capatul puterilor si spun "gata! e momentul pentru schimbare!". Nu judec, doar privesc si, de cele mai multe ori, accept.
Din toata perioada aceasta, desi nu imi place, am un regret - poate ca nu am fost prezenta, poate ca nu am dat atentia cuvenita tuturor oamenilor din viata mea care mi-au fost alaturi si pentru asta va cer tuturor INGADUINTA si va multumesc pentru ca sunteti si pentru ca va indreptati gandurile catre mine !

6 comentarii:

costina spunea...

VIVIANA
te iu-bim
Ca ca tine
nu ga-sim

:)

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=cZrCyIQq240

:)

Cristina Kittn spunea...

love viv

viviana b spunea...

@Costina - si eu te iubesc...

viviana b spunea...

@acuarele - multumesc din suflet pentru prezenta ta in viata mea. E o binecuvantare !

viviana b spunea...

@Cristina - Nina - love you, too.
Quero mais ! :)