duminică, 27 decembrie 2009

Ultimele trei zile

Mai sunt 4 zile si gata, se termina si 2009!
Nu voi face o retrospectiva, in acest post, voi vorbi doar despre ultima saptamana.
A fost una nebuna! La sfarsitul fiecarei zile ma dureau picioarele si picam franta de oboseala. A doua zi o luam de la capat cu diverse treburi profesionale sau personale.
Cea mai extraordinara zi, insa, a fost cea denumita Ajunul Craciunului.
Ora de trezire a fost 7.30. Am finalizat si ultimele chestiuni la birou si am venit repede acasa, pentru ca ma astepta bucataria.
Nu am mai gatit de ceva vreme, pentru Craciun, insa anul asta mi-am dorit sa il petrec alaturi de prieteni si cei dragi avand o masa incarcata de bucate traditionale. Ceea ce s-a si intamplat - am preparat sarmalele si friptura.
Decoratiunile au fost asezate si ele in locul dedicat si la 20.30, imi asteptam invitatii. Nu au fost chiar punctuali, dar mi-au facut un bine pentru ca mi-au permis sa ma gandesc la toti cei dragi - Acuarele, Andreea, Costina, Daiana, Gabi, Cristina, Lola, Mo si sa le urez un Craciun Fericit si sa ramana cu toatele asa de frumoase, de minunate si magice ca si pana acum!
A fost o noapte in care ne-am bucurat de cadouri si clipe unice, pentru ca nu se vor mai intoarce.Intr-un cuvant AM TRAIT!
In prima zi de Craciun am avut sansa sa vad o casa superba, cu o arhitectura din anii 30-40 si sa ascult Nat King Cole. Am savurat fiecare clipa - m-am simtit ca si cum as fi participat la o petrecere de atunci.
Atmosfera aceea, mi-a ramas in minte si in suflet si pentru ca n-am vrut sa ma desprind din ea am vazut filmul "Patul lui Procust". Ce vremuri!....
Azi e o zi de liniste. O zi in care am scris, am citit, am ascultat muzica, "mi-am revazut" prietenii si va continua sa fie linistita, pentru ca asta este alegerea mea.
Si pentru ca in liniste, consider eu, e bine sa mai apara cate ceva mai special sa ascultam putina muzica...
Va imbratisez pe toate, doamnelor .....

5 comentarii:

Monica Mitrica spunea...

Draga mea, sa ai parte de cat mai multe zile pentru sufletul tau ... linistite, calde, pline de iubire, de frumos, de experiente de neuitat .... toate cele bune! Te imbratisez cu drag, MO

viviana b spunea...

Si eu te imbratisez, draga mea Mo.
Miss you... :)

costina spunea...

Doamna, sa ne traiesti si sa'ti ajute Dumnezeu de un an asa cum iti vrei tu!

Iti multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le'ai trimis, si pentru ca esti langa mine cand mi'e greu si cand mi'e bine, si pentru ca intelegi cand sunt aricioasa sau n'am timp. Iti multumesc pentru ca esti prietena mea! La multi ani!

Anonim spunea...

La multi ani, Viviana, si un An NOu 2010 cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

viviana b spunea...

@ Costina - cu cea mai mare dragoste, intotdeauna!
Multumesc pentru urari si pentru gandurile bune pe care mi le trimiti si tu!
Imbratiseaza si pupa si fetele! :)