joi, 4 martie 2010

Let there be love

Se intampla, uneori, sa imi amintesc cum eram inainte. S-a intamplat si joi seara, cand m-am intalnit, intamplator cu Izabela. Nu am mai vazut-o de un an, cand, tot de martisor , ii daruiam niste gablonzuri. Nu caut raspunsurile acestei intamplari. Ele vor veni.
Va povesteam despre inainte... Nu imi place imaginea aceea si imi spun ca eu acolo nu ma mai intorc. E real. Nu-mi place cum eram si nici nu cred ca as mai putea trai in acel fel.
Acum, sunt diferita. Gandesc diferit. Simt si ma simt. E un drum pe care l-am ales cu buna stiinta. Am riscat mult, pentru ca pana atunci eram obisnuita sa programez totul.
Elementele existentei mele ( comportamentul, relatiile de familie, prietenie sau dragoste, job-ul) erau in ordine, puse drept, fara miscari intamplatoare. Totul urma o linie impusa de mine si de tot ceea ce mintea mea hotarase ca e bine sa fac.
Momentele in care temerile schimbarii acestei existente veneau, au fost nenumarate. Unele dintre ele, mai apar si acum, dar trec prin ele respirand si zambind. Asa cum ii spuneam si Lolei Lumina in care imi place si imi face bine sa traiesc si iubirea libera sunt singurele realitati pe care le vad si maine....


3 comentarii:

Anonim spunea...

Ma bucur pentru tine!..
Sa fii fericita, azi si mereu!
La multi ani!

Monica Mitrica spunea...

Sa fie mult, bun, curat...sa fie iubire! Cu drag!

Daiana Prundurel spunea...

Alegerea ta imi arata ca si inainte simteai lumina dar iti era teama...Cred ca aveai spini exact ca si trandafirul Micului Print. Doar ca sa nu suferi:)Te imbratisez mult, D