duminică, 3 august 2008

Stilul mediteranean sau.... nu !

Azi, am vrut sa va scriu despre solarul stil mediteranean in decoratiuni , dar dupa ce am citit aseara toate " intamplarile" de pe blog-ul unei prietene, m-am razgandit.



Va amintiti ca parca , ieri, era 1 ianuarie 2008?

Ei bine, mi-am adus aminte ce am gandit intreaga noapte de revelion - ma voi bucura la maxim de fiecare moment frumos pe care mi-l va oferi viata si nu voi mai irosi nimic !!!

Azi, e 3 august 2008 si sunt constienta ca 3 luni din acest an, le-am pierdut cramponandu-ma de tarele mele interioare. Am uitat de ceea ce imi promisesem, in noaptea aceea. Am uitat sa ma bucur si, din cauza asta, am pierdut- de fapt, m-am pierdut. Sa nu ma intrebati ce am pierdut , pentru ca o sa ma doara!



Imi doresc pentru voi ca atunci cand vi se intampla ceva frumos, ceva ce va face fericite(i) sa traiti pana la capat! Sa nu va pierdeti in detalii, in detaliile experientelor anterioare, sa nu stati in defensiva - instinctul de conservare va va ajuta oricum, bucurati-va si , mai ales, TRAITI !!!



Altfel, intervin parerile de rau , cum le am eu acum, cum spune un cantec foarte frumos al Madonnei - I turned around too late to see the fallen star/ I fell asleep and never saw the sun go down !!!



Azi e 3 august 2008, maine e 4 august 2008....



Voi traiti si va bucurati, nu-i asa, dragii mei ???



Vreau sa strig cat ma tine vocea - ASTA FAC SI EU ,ACUM, IN FIECARE CLIPA !!!

2 comentarii:

Adriana spunea...

:) Pare foarte optimist blogul tau, sper sa gandesti mereu asa :P In viata trebuie sa te bucuri de toate clipele frumoase, sa te lasi dusa de val..sa visezi, sa iubesti, sa vezi lumea in roz..vorba vine :D

viviana b spunea...

Ooooooooooo !

Asa sper sa si ramana, pana la capat: optimist si pozitiv, cum imi place mai nou sa spun :P

Iti multumesc pentru aprecieri si sper sa ma mai vizitezi.